Opprett en aktivitet 📆

Her finner du forklart hvordan du som administrator legger ut og administrerer en aktivitet.

Johan Dystvold Engvik avatar
Skrevet av Johan Dystvold Engvik
Oppdatert over en uke siden

Aktivitetsfunksjonen i Hoopit er perfekt for å organisere kamper, treninger og sosiale sammenkomster. Du kan opprette og endre aktiviteter både i web og i app. Her viser vi deg hvordan du kan gjøre det på de forskjellige plattformene.

Legg ut en aktivitet og inviter deltakere i appen:
Gå inn på "grupper" nederst på skjermen. Her velger du den gruppen som aktiviteten skal knyttes til. Inne i gruppen trykker du deg videre til kalenderen. Nederst til høyre finner du knappen for å legge til en aktivitet - trykk på denne.

Da får du frem følgende valg:

Først velger du om det skal være en repeterende eller enkel aktivitet. En enkel aktivitet har flere avanserte funksjoner enn gjentagende.

1. Enkel aktivitet
Fyll ut informasjonen som angitt. Her kan du bestemme om det skal være;

• Betaling tilknyttet aktiviteten

• Kamp

• Svarfrist på aktiviteten

• Automatisk/manuell registrering

• Sted og tidspunkt for oppmøte

• Kontaktperson for aktiviteten

• Påminnelser

• Utøvergrense

Du har også mulighet til å velge om invitasjonen skal sendes ut på et spesifikt klokkeslett og dato, eller om invitasjonen skal sendes ut med en gang.

Inviter
Når du trykker på "neste" øverst til høyre, kan man velge mellom å invitere enkeltpersoner eller alle. Huk av for "velg alle" innenfor deltakere, foreldre, ledere og/eller andre hvis hele laget skal inviteres.

2. Gjentagende aktivitet
Hvis man heller velger gjentagende aktivitet så må dette velges når aktiviteten opprettes.

Når du har trykt på repeterende aktivitet er det dette skjermbildet som kommer opp. Fyll inn informasjonen som angitt og inviter slik som er forklart over.

Når du er ferdig trykker du på "neste" knappen øverst til høyre. Trykk videre "send" for å bekrefte at informasjonen er riktig. Du har nå opprettet en repeterende aktivitet og kan finne den i kalenderen enten inne på gruppen eller i hovedkalenderen i appen.

Legg ut en aktivitet og inviter deltakere i Web:

Når du logger deg in på web-siden via hoopit.io kommer du rett i kalenderen. Øverst til høyre finner du knappen for å opprette en ny aktivitet. Du kan også trykke på en ledig tid i kalenderen for å opprette direkte derfra.

Da kommer du videre til en tilsvarende side som i appen. Også her velger du om du vil opprette en enkel eller gjentagende aktivitet.

For at aktiviteten skal bli knyttet til et område, må man velge områder som allerede ligger inne i Hoopit. Dette er hjelpsomt da man fort kan se om aktiviteten overlapper med andre aktiviteter på det gitte stedet.

Når du er ferdig trykker du på "neste" øverst til høyre. Her får du som i appen mulighet til å velge hvem som skal inviteres. Hvis det er repeterende aktivitet for alle medlemmer, anbefaler vi at dere krysser på alternativet "inviter fremtidige utøvere" slik at også de får med seg alle aktiviteter.

Trykk "opprett aktivitet": du har nå opprettet en aktivitet og kan finne den igjen kalenderen på hovedsiden, samt under "områder" dersom du har knyttet aktiviteten din opp mot et område.