Tillatelse for bruk av media

Her viser vi hvordan du kan sette tillatelse for deling av bilde og video for deg og dine barn

Lukas Grenstad avatar
Skrevet av Lukas Grenstad
Oppdatert over en uke siden

I Hoopit finner du tre ulike alternativer:

1. Ingen tillatelse

2. Tillatelse til bruk internt (i gruppene dine)

3. Tillatelse til bruk internt og eksternt (Hoopit og andre plattformer)

Som leder i en gruppe kan du også oppdatere tillatelser på vegne av utøverne i gruppen fra web-dashbordet.

I Hoopit-appen:

1. Når du er inne på appen, trykk på profilen din øverst til venstre. Deretter bla ned til "Innstillinger" og trykk på den.

2. Da har kommet frem til "Personlige innstillinger", og deretter trykk på "Tillatelse for bruk av media". Da vil du kunne velge hvem du ønsker å redigere tillatelsen for.

I web-dashbordet:

Trykk på "Grupper" -> "Brukere" og finn riktig lag fra nedtrekksmenyen. Deretter trykk på utøveren du ønsker å redigere tillatelsen for.

2. Når du har trykt på riktig utøver, trykk så på "Rediger" øverst til høyre.

3. Til slutt, gå ned til "Tillatelse til å dele bilder" og endre status. Deretter trykk "Lagre".