Som leder i en gruppe kan du slette spillere og administratorer fra en gruppe i appen og web dashbordet. Dersom du skal slette eller melde ut noen fra idrettslaget kan du sjekke denne artikkelen.

Fra appen:

Fra medlemslisten i gruppen kan du trykke på profilbildet eller ved et langtrykk få frem menyen for å slette medlemmer:

Fra web dashbordet:

Gå til Grupper > Brukere velg riktig lag i nedtrekksmenyen:

Du sletter ikke brukeren, kun tilgangen til den aktuelle gruppa. Betalinger vil fortsatt ligge på brukere.

Fant du svaret?