For at hele laget skal komme i gang er det viktig å få inn ledere i alle ledd! Det er lurt om dere ser på dette sammen og kan hjelpe hverandre i gang. Du som leder kan enkelt legge til eller slette personer fra ulike grupper. Her viser vi hvordan du legger til en person som leder i en gruppe fra web-dashbordet.

1. Klikk på "grupper" til venstre på skjermen, og finn frem til den gruppen du skal legge til personen i.

2. Trykk på "ny leder" øverst til høyre, da vil du komme hit:

3. Fyll inn mobilnummer og velg den aktuelle tittelen. Dersom personen allerede ligger inne i Hoopit vil h*n komme opp når du fyller inn mobilnummeret. Hvis ikke trykker du neste, fyller inn resten av informasjonen og trykker "send invitasjon".

Da er du i mål! Vedkommende vil nå få mail med informasjon om hvordan man setter opp kontoen sin, dersom h*n ikke allerede har bruker i Hoopit. Når h*n har satt opp brukeren sin kan vedkommende sjekke ut disse linkene for å lære seg å bruke Hoopit. 😎