Godkjenning av nye medlemmer

Dere kan skru på at godkjenning av nye medlemmer kreves for at de skal få tilgang til gruppen.

Lukas Grenstad avatar
Skrevet av Lukas Grenstad
Oppdatert over en uke siden

Skru på godkjenning for klubb, idrett eller lag

Denne instillingen kan skrus på for hele klubben, en idrett eller valgte grupper under Grupper > Innstillinger i web dashbordet.

Godkjenne eller avslå medlemmer

I web

Nye medlemsforespørsler finner du under Medlemskap. Her kan du Godkjenne og Avslå forespørsler og samtidig sende et notat til brukeren.

Under Godkjent og Avslått finner du historikk over medlemmer som allerede er godkjent eller avslått og hvem som behandlet deres forespørsel.

I app

Som leder i en gruppe vil du motta et varsel når en bruker spør om å bli med i deres gruppe. Du kan da trykke direkte på varslet eller gå inn på Grupper > Medlemmer for å se forespørsler. Her kan du godkjenne eller avslå nye medlemmer.

Spørsmål og svar

Spørsmål

Svar

Hvem kan godkjenne medlemmer?

I appen kan alle godkjenne medlemmer for de gruppene de er ledere/administratorer i. På web kan man godkjenne medlemmer for gruppen man er leder i og alle undergrupper.

Kan jeg skru dette på for hele kubben eller idretten samtidig?

Ja, når du endrer denne innstillingen med klubben eller en idrett i gruppevelgeren kan du velge å lagre innstillingen for alle undergrupper.

Kreves det godkjenning om jeg som leder legger noen inn i en gruppe?

Nei, det er kun dersom medlemmene selv registrerer seg i gruppen de må godkjennes av en administrator.

Kan jeg godkjenne eller avslå flere medlemmer samtidig?

Ja, du kan markere flere brukere samtidig for å