For Ä flytte medlemmer til en annen gruppe mÄ du fÞrst logge inn i web-dashbordet og sÄ gÄ til Grupper > Brukere.
Velg gruppen du vil flytte noen fra
Trykk pÄ boksene til venstre for navnene til de som skal flyttes. Marker den Þverste boksen for Ä velge alle.
Velg Flytt medlemmer
Velg gruppen de skal legges til i
Huk av Slett fra nÄvÊrende gruppe om de kun skal vÊre medlemmer i den nye gruppen
Husk at du mĂ„ ha tilgang til bĂ„de gruppen du flytter noen fra og gruppen du skal flytte noen tilđ
â

