Opprett en aktivitet 📆

Her finner du forklart hvordan du som administrator legger ut og administrerer en aktivitet.

Johan Dystvold Engvik avatar
Skrevet av Johan Dystvold Engvik
Oppdatert over en uke siden

Aktivitetsfunksjonen i Hoopit er perfekt for Ä organisere kamper, treninger og sosiale sammenkomster. Du kan opprette og endre aktiviteter bÄde i web og i app. Her viser vi deg hvordan du kan gjÞre det pÄ de forskjellige plattformene.

Legg ut en aktivitet og inviter deltakere i appen:
GÄ inn pÄ "grupper" nederst pÄ skjermen. Her velger du den gruppen som aktiviteten skal knyttes til. Inne i gruppen trykker du deg videre til kalenderen. Nederst til hÞyre finner du knappen for Ä legge til en aktivitet - trykk pÄ denne.

​

Da fÄr du frem fÞlgende valg:

​

FĂžrst velger du om det skal vĂŠre en repeterende eller enkel aktivitet. En enkel aktivitet har flere avanserte funksjoner enn gjentagende.

1. Enkel aktivitet
Fyll ut informasjonen som angitt. Her kan du bestemme om det skal vĂŠre;

• Betaling tilknyttet aktiviteten

• Kamp

• Svarfrist pĂ„ aktiviteten

• Automatisk/manuell registrering

• Sted og tidspunkt for oppmĂžte

• Kontaktperson for aktiviteten

• PĂ„minnelser

• UtĂžvergrense

Du har ogsÄ mulighet til Ä velge om invitasjonen skal sendes ut pÄ et spesifikt klokkeslett og dato, eller om invitasjonen skal sendes ut med en gang.

Inviter
NÄr du trykker pÄ "neste" Þverst til hÞyre, kan man velge mellom Ä invitere enkeltpersoner eller alle. Huk av for "velg alle" innenfor deltakere, foreldre, ledere og/eller andre hvis hele laget skal inviteres.

2. Gjentagende aktivitet
Hvis man heller velger gjentagende aktivitet sÄ mÄ dette velges nÄr aktiviteten opprettes.

NÄr du har trykt pÄ repeterende aktivitet er det dette skjermbildet som kommer opp. Fyll inn informasjonen som angitt og inviter slik som er forklart over.

NÄr du er ferdig trykker du pÄ "neste" knappen Þverst til hÞyre. Trykk videre "send" for Ä bekrefte at informasjonen er riktig. Du har nÄ opprettet en repeterende aktivitet og kan finne den i kalenderen enten inne pÄ gruppen eller i hovedkalenderen i appen.
​

Legg ut en aktivitet og inviter deltakere i Web:

NÄr du logger deg in pÄ web-siden via hoopit.io kommer du rett i kalenderen. Øverst til hÞyre finner du knappen for Ä opprette en ny aktivitet. Du kan ogsÄ trykke pÄ en ledig tid i kalenderen for Ä opprette direkte derfra.

Da kommer du videre til en tilsvarende side som i appen. OgsÄ her velger du om du vil opprette en enkel eller gjentagende aktivitet.
​

For at aktiviteten skal bli knyttet til et omrÄde, mÄ man velge omrÄder som allerede ligger inne i Hoopit. Dette er hjelpsomt da man fort kan se om aktiviteten overlapper med andre aktiviteter pÄ det gitte stedet.

NÄr du er ferdig trykker du pÄ "neste" Þverst til hÞyre. Her fÄr du som i appen mulighet til Ä velge hvem som skal inviteres. Hvis det er repeterende aktivitet for alle medlemmer, anbefaler vi at dere krysser pÄ alternativet "inviter fremtidige utÞvere" slik at ogsÄ de fÄr med seg alle aktiviteter.

Trykk "opprett aktivitet": du har nÄ opprettet en aktivitet og kan finne den igjen kalenderen pÄ hovedsiden, samt under "omrÄder" dersom du har knyttet aktiviteten din opp mot et omrÄde.

Svarte dette pÄ spÞrsmÄlet?