Ofte stilte spørsmål
Synkroniser Hoopit med kalenderen din

I denne artikkelen finner du oppskrift på hvordan du synkroniserer Hoopit med kalenderen din 📆

Lukas Grenstad avatar
Skrevet av Lukas Grenstad
Oppdatert over en uke siden

Steg 1

Hent kalenderlenken i appen fra Profil > Innstillinger > Kalendersynkronisering

Steg 2: Legg til lenken i din kalender

Brukerveiledning iCloud (Apple):

Følg oppskriften under. Du skal velge "Abonner på en ekstern kalender"

Brukerveiledning Google Calendar:

Lim inn lenken her: Legg til i Google Calendar

Brukerveileding Outlook:

Følg riktig lenke og følg stegene for å abbonere på en kalender

Spørsmål og svar

Spørsmål

Svar

Hvilke aktiviteter vises i kalenderen?

Aktiviteter du er invitert til og aktiviteter du har svart deltar på vises i kalenderen

Hva skjer når jeg avslår en aktivitet?

Aktiviteter du har svart du ikke kommer på vil fjernes fra kalenderen. Merk at denne synkroniseringen kan ta opp til 24 timer

Hva skjer når en aktivitet blir avlyst eller slettet?

Disse vil bli fjernet fra kalenderen innen 24 timer.

Hvor langt frem i tid synkroniseres aktiviteter for?

Vi synkronisererrepeterend aktiviteter 1 år frem i tid. Alle ikke-repeterende blir synkronisert.