Gå til hovedinnhold
Banekalender

Denne artikkelen gjennomgår de viktigste funksjonene i baneplanleggeren.

Lukas Grenstad avatar
Skrevet av Lukas Grenstad
Oppdatert denne uken

Hoopit sin områdekalender er det perfekte verktøy for å organisere aktivitetene til din klubb. Her vil du få full kontroll på banetider, slik at du unngår dobbeltbookinger eller at banen står tom

I bildet under ser du ukesvisning av området Hoopit Gress. Hvis du ønsker å se et annet område så kan du bytte bane i listen nede til venstre.

Er du leder på klubbnivå har du tilgang til å se og redigere alle klubbens aktiviteter, mens er du leder på lagsnivå vil du kun ha tilgang til å redigere aktiviteter for ditt eget lag. Siden trenere selv har tilgang til å redigere sitt lags treninger, vil klubbens banekalender til enhver tid være oppdatert. Det muliggjør at andre lag kan benytte seg av en treningstid hvis det kommer en avlysning, samtidig som det er veldig enkelt å unngå dobbeltbookinger.

Flytte en aktivitet

Hvis du ønsker å flytte en aktivitet, så kan du enkelt klikk-og-dra til det tidspunktet den skal flyttes. Er det noen inviterte til aktiviteten kan du velg å gi de en varsel om endringen. Ønsker du å flytte aktiviteten til et av klubbens andre bane, så kan du enkelt klikke deg inn i aktiviteten og velg "Rediger" oppe i høyre hjørne.

Legge til lag og undergrupper

Aktivitetene bør knyttes til den gruppen eller laget som har aktiviteten for best oversikt. Du kan legge til og administrere undergrupper som her: Opprett og endre undergrupper

Opprette flere baner

Du kan opprette så mange baner du trenger. Dette gjøres i venstremenyen under "Områder -> Områdeoversikt" og velg videre "Legg til område" oppe til høyre. For mer utdypende forklaring se egen artikkel for Legg til områder (baner/møterom)

Integrasjoner mot FIKS (Fotballdata) og TA (TurneringsAdmin)

Hvis du har satt opp integrasjonen mellom banekalenderen og Fotballdata/TurneringsAdmin så kommer også alle kamper rett inn i riktig område i kalenderen. Det kjøres en daglig synk, som gjør at endringer hos de ulike forbund fanges opp fortløpende av kalenderen. Se på denne linken hvordan du kan sette opp integrasjonen mot fotballdata. For TA kan du følge artiklene i denne artikelen.

Integrer kalenderen på hjemmesiden

Å integrere banekalenderen på hjemmesiden er en flott ide, da kan alle som ønsker å finne et ledig område inn å se hva som er tilgjengelig. Det kan også bidra til å generere trafikk på deres hjemmeside. Du henter ut lenke til iFrame ved å trykke "Del kalender" oppe til høyre, da kan du velge om alle, eller kun utvalgte baner, skal være med i lenken du kopierer, for så å bygge den inn på hjemmesiden. For full forklaring rundt dette, se artikkelen Integrer banekalenderen på nettsiden