Betalinger i en gruppe

Skal du kreve inn penger fra gruppen din? Her viser vi to ulike måter👇

Lukas Grenstad avatar
Skrevet av Lukas Grenstad
Oppdatert over en uke siden

1. Aktivitet i appen

Det er mulig å opprette betaling for en "enkel" aktivitet. Deltakere må da betale for å melde seg på aktiviteten. Under viser vi deg hvordan det kan gjøre steg for steg;

• Føst må du logg deg inn på appen, og velg den gruppen ønsker å opprette en betalende aktivitet for.

• Deretter trykker du på den røde pluss knappen nederst til høyre og "Aktivitet". Ettersom det er en betalende aktivitet, skal den da være i form av "Enkel".

• Du må så fylle ut alt av info som er nødvendig for denne aktiviteten og trykk på "Betaling". Da legger inn konto og prisen som skal kreves inn.

• Til slutt må du trykke på "Neste" og invitere medlemmene til aktiviteten.

2. I en gruppe

• Trykk på den gruppen du skal opprette betaling for

• Trykk på pluss knappen nederst til høyre og "Betaling"

• Fyll ut alt av nødvendig info og trykk "Neste"

Vanlige spørsmål og svar:

Spørsmål

Svar

Jeg mangler tilgang til Økonomi, hvordan får jeg det?

I denne artikkelen viser vi hvordan man gir noen en ny tittel

Hvordan endrer jeg eller legger til kontonummer?

Her viser vi hvordan👈

Når betales pengene ut?

Vi betaler ut alle innkommende betalinger fra foregående uke hver fredag og pengene er på som regel på konto mandag eller tirsdag.

Hvor finner jeg informasjon om utbetalingen?

Når pengene ankommer deres konto vil det være generert en tilhørende PDF-rapport. Denne funner du under Utbetalinger i økonomidashbordet.

Hvor ser jeg hvem som har betalt?

Når det gjelder en aktivitet så må man betale for å melde seg på, alle som er "påmeldt" vil derfor ha betalt. I andre betalinger vil man få full oversikt og kunne redigere betalingen i økonomidashbordet.