Gå til hovedinnhold
Administrer bankkontoene til klubben og lagene

I denne artikkelen viser vi hvordan du kan administrere bankkontoene til klubben din.

Reza Ebrahimi avatar
Skrevet av Reza Ebrahimi
Oppdatert over en uke siden

Når bankkontoene til klubben/særidrettene/lagene er registrert i Hoopit, vil de automatisk dukke opp under "Bankkontoer" i admin.hoopit.io. På denne måten får du oversikt over bankkontoene til klubben, og kan enkelt administrere disse etter behov. Under viser vi deg hvordan du gjør dette, steg for steg;

Du må være økonomiansvarlig på klubb eller idrettsnivå for å administrere bankkonoter.

1. Oversikt over bankkontoene finner du enkelt ved å trykke på venstremenyen "Økonomi" -> "Bankkontoer"

2. Når du har trykt deg inn på "Bankkontoer" vil du komme til oversikten over bankkontoene til klubben. Slik vil en gyldig bankkonto se ut.

NB!

• For å gjøre endringer på kontoen kan du trykke på "Rediger" ikonet.

• For å slette kontoen kan du trykke på "Slett" ikonet.