Om betalinger i Hoopit

Her kan du lese litt om hvordan betalinger fungerer i Hoopit.

Jørn Engvik avatar
Skrevet av Jørn Engvik
Oppdatert over en uke siden

Hoopit bruker den digitale betalingstjenesten Stripe til å gjennomføre betalinger. Hoopit lagrer ikke noe kortinformasjon fra kunden, men videresender denne til Stripe i en kryptert kanal for å opprettholde sikkerheten. Du kan lese mer om stripe her.

For idrettslaget er betalingsløsningen i Hoopit svært enkel i bruk, og en slipper å forholde seg til fakturaprogrammer. De som betaler legger inn kredittkortet sitt i Hoopit, og derfra er det fort gjort å betale for aktiviteter og avgifter.

Medlemmene vil få en enkel oversikt i mobilen over betalinger som skal gjennomføres. Når en betaling er gjennomført vil det umiddelbart komme en kvittering på e-post, og betalingen forsvinner fra Innboksen.

For å redusere antall bilag til klubben samler Stripe opp innbetalinger gjennom hele uken eller måneden etter deres ønske og setter inn samlet sum på klubb-/lagskontoen. Når pengene ankommer deres konto vil tilhørende bilag finnes under Utbetalinger i økonomidashbordet.

Vær oppmerksom på at innbetalingene må gjøres minimum 5 dager før utbetalingsdag for at de skal komme med på utbetalingene til klubben/laget. Hvis et lag har behov for å bruke pengene umiddelbart er det derfor viktig å sette en tidligere frist for innbetaling, slik at man sikrer at pengene kommer inn på kontoen tidsnok.