For at du skal kunne slette en gruppe må den være tom for medlemmer. Dersom gruppen ikke har noen medlemmer kan du slette den fra web-dashbordet. Gå inn på "grupper" og finn frem til den aktuelle gruppen. Trykk deg videre inn på "innstillinger" via verktøysymbolet oppe i høyre hjørne.

Da vil du få opp dette vinduet og kan velge "slett gruppe".

Fant du svaret?