For å definere maks antall utøvere for en gruppe må du være innlogget som leder på web-dashbordet vårt: https://admin.hoopit.io/login

Gå på venstremenyen "Grupper" og velg det aktuelle laget fra nedtrekksmenyen. Gå så på "Innstillinger" nede på siden og velg "Gruppeinformasjon". Huk av for "Begrens antall medlemmer" og angi maks antall i feltet under.

Når maks antall utøvere er nådd, vil det ikke være mulig å registrere seg i gruppen. Men ledere i gruppen vil likevel ha mulighet til å legge til utøvere manuelt fra web-dashbordet. Da står man i gruppen sin på "Medlemmer" og trykker på "Legg til utøver" øverst til høyre i bildet. Legg inn navn, fødselsdato og epost-adresse og send invitasjon, evnt søk opp utøver og legg til, hvis utøver er registrert i Hoopit fra før.