Bli medlem av flere grupper

Er du registrert i Hoopit, men har ikke tilgang til alle gruppene du skal ha tilgang til?

Jørn Engvik avatar
Skrevet av Jørn Engvik
Oppdatert over en uke siden

Det er ulike måter å få tilgang til de gruppene du hører til:

Alternativ 1: Be lederen i gruppa om å legge til deg eller barnet ditt i gruppa.

Hvis du vet hvem som er leder i den gruppa du eller barnet ditt trenger tilgang til, kan du be h*n om å legge deg/dere inn manuelt.

Alternativ 2: Bruk klubbens felles registreringsside eller lagets invitasjonslink.

Har klubben lagt ut en felles registreringsside, kan du finne registreringslinken til det aktuelle laget der. Dersom du har fått tilsendt invitasjonslenke fra gruppen du eller ditt barn skal ha tilgang til kan du bruke den.

Trykk "Velg gruppe”, logg inn og velg om du er utøver eller foresatt. Hvis du er foresatt, er det viktig at du legger til barnet som skal tilhøre gruppen. Er barnet registrert fra før søker du det opp i lista og velger “Legg til”, så blir dere lagt til i gruppen. Dersom barnet ikke er registrert tidligere velger du “opprett”, så blir det opprettet ny bruker på barnet med tilgang til den aktuelle gruppen.

Alternativ 3: Finn klubbens felles registreringsside direkte fra appen og koble deg opp mot riktig lag.

Trykk deg inn i "Grupper" i bunnmenyen, og trykk på plusstegnet nede til høyre. Videre søker du på klubben du skal legge til. Da får du opp klubbens felles registreringsside, hvor du kan velge særidrett og det aktuelle laget du ønsker å knytte deg eller ditt barn til.

Alternativ 4: Be om hjelp fra support

Ta kontakt med oss på support (rødt symbol nede i høyre hjørne) så hjelper vi deg👍