Alt. 1: Be leder i gruppa om å legge deg eller barnet ditt til i gruppa

Hvis du vet hvem som er leder i den gruppen du eller ditt barn trenger tilgang til, kan du be lederen om å legge deg eller barnet ditt til manuelt i gruppen.

Alt. 2: Bruk klubbens felles registreringsside eller lagets invitasjonslink

Har klubben lagt ut en felles registreringsside, kan du finne registreringslinken til det aktuelle laget der. Eller har du fått tilsendt invitasjonslenke fra gruppen du eller ditt barn skal ha tilgang til, bruker du den. Velg “Logg inn” og velg om du er utøver eller foresatt. Hvis du er foresatt, er det viktig at du legger til barnet som skal tilhøre gruppen. Er barnet registrert fra før, søker du det opp i lista og velger “Legg til”, så blir dere lagt til i gruppen. Er barnet ikke registrert tidligere velger du “Opprett”, så blir det opprettet ny bruker på barnet med tilgang til den aktuelle gruppen.

Alt. 3: Finn klubbens felles registreringsside direkte fra appen og koble deg opp mot rett lag

Logg ut av appen (gjøres fra profilen øverst til venstre på førstesiden i appen).

Trykk “Registrer deg” og søk opp det aktuelle idrettslaget - Trykk “Bli med”. Da får du opp klubbens felles registreringsside og kan velge særidrett og det aktuelle laget du ønsker å knytte deg eller ditt barn til. Velg "logg inn" og hvilken rolle du har i laget. Er du foresatt, er det viktig at du legger til barnet som skal tilhøre gruppen. Legg inn barnets navn og fødselsdato og trykk “Søk”. Er barnet registrert fra før vil det dukke opp i lista og du velger “Legg til” for å legge barnet til i gruppen. Er barnet ikke registrert tidligere velger du “Opprett”, så blir det opprettet ny bruker på barnet med tilgang til den aktuelle gruppen.

Alt. 4: Be om hjelp fra support

Ta kontakt med oss på support (rødt symbol nede i høyre hjørne) så kan vi hjelpe til👍