For å kunne betale en faktura gjennom Hoopit må du være registrert som bruker i Hoopit. Er du ikke registrert? Her viser vi deg hvordan du registrerer deg.

1. Logg inn i appen og trykk på" Innboksen" på bunn-menyen. Der skal fakturaen ligge.

2. Trykk på betalingen for å åpne fakturaen og du får da opp fakturaen med informasjon om hvem betalingen gjelder for og beløp.

3. Trykk "Neste" og du kommer da inn på betalingssiden. Hvis du allerede har lagt inn det kortet du ønsker å betale med, trykker du "Betal" og betalingen blir gjennomført øyeblikkelig. Har du ikke lagt til kort, vil du få mulighet til å gjøre det i betalingsprosessen. Evnt kan du gjøre det under "Profilen" din øverst til venstre på førstesiden i kalenderen. Trykk på "Betalingsinnstillinger" og legg inn kort.

4. Når betaling er gjennomført vil kvittering komme på e-posten du har registrert under profilen din.

Har du ikke appen?

Hvis du har pc kan du også logge inn og på web-appen vår og finne fakturaen i innboksen i venstremenyen. https://app.hoopit.io/login