1. Du har mottatt en ny betaling i "Innboks" i appen

2. Gå til namsos.friskus.com

• Velg "Logg inn" i høyre hjørne for å logge inn eller opprette en ny bruker

• Gå til "Profil" og velg fanen "Fritidskort"

• Trykk på "Hent fritidskortet" og følg stegene på siden

Etter du har identifisert deg med BankID vil du se kortet under "Min Profil -> Fritidskortet" fanen

3. Gå så til Namdalseid IL sin side på Friskus

I fanen Fritidskort vil nå ha mulighet til å legge inn følgende informasjon:

Velg hvilket fritidskort som skal benyttes i nedtrekksmenyen

I feltet for KID må du skrive inn følgende informasjon (Tittel, Navn, Idrett og Lag) fra Hoopit:

Skriv inn beløpet på fakturaen

Trykk så på "Betal faktura".

Namsos kommune betaler da ut pengene til klubben, og så fort klubben har registrert betalingen vil fakturaen forsvinne fra appen.