Nedenfor viser vi deg noen ulike måter du som foresatt kan koble deg opp mot barna dine som har registrerte brukere i Hoopit.

• Bruk invitasjonslenke fra laget

Har du fått en invitasjonslenke fra laget barnet tilhører kan du følge denne; velg "logg inn" og at du er "foresatt". I neste bilde vil du da kunne legge inn navn, fødselsdato og søke etter barnet. Vær obs på at navn og fødselsdato må stemme overens med det som tidligere er registrert. Du vil få beskjed om at barnet er registrert i Hoopit fra før, og kan da velge "legg til". Da skal sammenkoblingen være gjort. Velg deretter om du er ferdig eller om du ønsker å legge til flere barn.

• Har du ikke invitasjonslenke fra laget?

Start med å logge ut av appen. Velg "registrer deg", søk opp idrettslaget og trykk "bli med". Finn frem til det laget og særidretten som barnet tilhører. Deretter velger du "logg inn" og at du er "foresatt". I neste bilde vil du kunne skrive inn navn og fødselsdato på barnet og søke. Da vil barnets navn dukke opp og du får mulighet til å legge til. Hvis du har flere barn du ønsker å koble deg opp mot, velger du at du ønsker å legge til flere barn i et annet lag i klubben. Når du er ferdig med registreringen trykker du "ferdig".

• Bruk aktiveringskode

Fra appen kan du gå inn på profilen din, velg "barn" og deretter "legg til barn". Her får du beskjed om å fylle inn aktiveringskode. Har barnet egen app går du inn på "generer aktiviseringskode", og vil da få opp koden. Dersom barnet ikke har egen app kan du be om å få aktiviseringskoden tilsendt av lederen i gruppa.

• Be leder legge deg til som foresatt

Dersom både du og ditt barn er registrert i Hoopit kan du be leder i gruppa om å koble dere sammen. Leder kan via web-dashbordet klikke seg inn på utøverkortet, trykke på "foresatte", søke opp foresattes navn og legge de til.

• Ta kontakt med support

Har du fremdeles problemer med å koble sammen din egen bruker med ditt barns bruker kan du kontakte oss på support!

Support finner du nederst i høyre hjørne med et rødt symbol på websiden vår, og i appen finner du oss under "profil" og "kontakt Hoopit".