BRUK INVITASJONSLENKE FRA LAGET
Hvis du har fått en invitasjonslenke fra laget som barnet tilhører, kan du følge denne, velge "logg inn" og at du er "foresatt". I neste bilde vil du da kunne legge inn navn og fødselsdato og søke etter barnet. Vær obs på at navn og fødselsdato må matche med det som tidligere er registrert. Det vil komme en beskjed om at barnet er registrert i Hoopit fra før, og du kan velge "legg til", og da skal koblingen være gjort. Velg om du er ferdig, eller om du ønsker å legge til flere barn.

HAR DU IKKE INVITASJONSLENKE FRA LAGET?
Start med å LOGGE UT av appen!
Velg  "Registrer deg" og søk opp idrettslaget og trykk "Bli med".
Finn riktig særidrett og laget som barnet tilhører.
Velg "logg inn" og at du er "Foresatt"
I neste bildet vil du kunne skrive inn navn og fødselsdato på barnet og trykke "SØK"
Barnets navn skal da dukke opp: "NAVN" er allerede registrert i Hoopit. Trykk på "Legg til" for å koble deg som foresatt  (husk at navn og dato må matche med det som tidligere er registrert)
Hvis du har flere barn som du ønsker å koble deg opp mot, velger du at du ønsker å legge til flere barn i et annet lag i klubben.
Hvis du er ferdig med registrering, trykker du "Ferdig"

BRUK AKTIVERINGSKODE
Fra appen kan du via "Profilen" velge "Barn" og "Legg til barn" . Her kan du legge inn  aktiveringskode som du finner under "Profilen" i barnets app.
Men hva gjør du når barnet ikke har egen app?
Så lenge barnet er registrert som bruker i Hoopit, har han/hun en aktiveringskode knyttet til brukeren sin. Leder i gruppa kan finne denne koden fra web-dasbordet, ved å klikke seg inn på utøverkortet.  Hvis du får koden fra leder, kan du legge den inn i appen, under "Legg til barn".

BE LEDER I GRUPPA LEGGE DEG TIL SOM FORESATT
Hvis både du og barnet er registrert i Hoopit, men ikke koblet opp mot hverandre, kan du også be leder i gruppa om å legge deg til som foresatt for barnet. Leder kan via web-dashbordet klikke seg inn på utøverkortet, trykke på "Foresatte" og søke opp foresattes navn, og legge de til.

HOOPIT FINNER IKKE BARNETS NAVN
Hvis systemet ikke finner match på barnets navn og fødselsdato vil du få spørsmål om du ønsker å opprette bruker. Hvis du vet at barnet er registrert i Hoopit fra før, ikke opprett ny bruker, for da blir det duplikat. Hvis barnet selv eller annen foresatt har registrert brukeren, kan du be de sjekke skrivemåte og at fødselsdato er registrert rett.
Evnt ta kontakt med oss på support og be oss sjekke det opp. Vi kan også hjelpe med å koble foresatte og barn. Support finner du nederst i høyre hjørne på websiden vår, rødt symbol på www.hoopit.io. I appen finner du oss under "Profilen" og "kontakt Hoopit".