Hvis du går på venstremenyen "Grupper" i web og finner det aktuelle laget i nedtrekksmenyen, vil du få opp en liste over medlemmer.  Velg toppmenyen "Utøvere" og klikk deg inn på en utøver. Under toppmenyen "Foresatte" kan du legge til foresatte som allerede er registrert, men ikke koblet til utøveren.  Et eksempel her er om du selv er leder og registrerer ditt barn i gruppen direkte uten å bruke invitasjonslinken, kan du fint legge deg til som foresatt etterpå.

Dette går også fint om du ønsker å legge til ditt barn fra mobil appen. Åpne appen gå til din profil trykk på "barn" og "legg til". Her får du spørsmål om aktiveringskode og den finner du ved å klikke på utøveren i web. Det er den 6 siffrede koden med bilde av en nøkkel ved siden av.