Under organisasjon i web finner du alle medlemmene og om du klikker på en utøver kan du fint legge til en foresatt. Et eksempel her er om du selv er leder og registrerer ditt barn i gruppen direkte uten å bruke invitasjonslinken, kan du fint legge deg til som foresatt etterpå.

Dette går også fint om du ønsker å legge til ditt barn fra mobil appen. Åpne appen gå til din profil trykk på "barn" og "legg til". Her får du spørsmål om aktiveringskode og den finner du ved å klikke på utøveren i web. Det er den 6 siffrede koden med bilde av en nøkkel ved siden av.