Nedenfor viser vi deg noen ulike måter du som foresatt kan koble deg opp mot barna dine som har registrerte brukere i Hoopit.

Med invitasjonslenke

Har du fått en invitasjonslenke fra laget barnet tilhører kan du følge denne; velg "logg inn" og at du er "foresatt". I neste bilde vil du da kunne legge inn navn og fødselsdato for å søke etter barnet. Vær obs på at navn og fødselsdato må stemme overens med det som tidligere er registrert. Du vil få beskjed om at barnet er registrert i Hoopit fra før, og kan da velge "legg til". Da skal sammenkoblingen være gjort. Velg deretter om du er ferdig eller om du ønsker å legge til flere barn.

Med foresattkode

Dersom en annen foresatt allerede er koblet mot barnet kan denne gi deg en aktiveringskode. Denne finner dere i appens innstillinger under "Barn":

Når du har fått koden kan du oppgi den ved å trykke på + i dine innstillinger, etterfulgt av "Legg til eksisterende barn".

Be leder legge deg til som foresatt

Dersom både du og ditt barn er registrert i Hoopit kan du be leder i gruppa om å koble dere sammen. Leder kan via web-dashbordet klikke seg inn på utøverkortet, trykke på "foresatte", søke opp foresattes navn og legge de til.

Ta kontakt med support

Har du fremdeles problemer med å koble sammen din egen bruker med ditt barns bruker kan du kontakte oss på support!

Support finner du nederst i høyre hjørne med et rødt symbol på websiden vår, og i appen finner du oss under Kundestøtte.