Kom i gang som leder
Aktivering av barnebrukere / utøvere

Som leder i en gruppe kan du aktivere utøvere som ligger som barnebrukere, slik at de får sin egen app.

Jørn Engvik avatar
Skrevet av Jørn Engvik
Oppdatert over en uke siden

Fra web-dashbordet kan du som leder i en gruppe aktivere utøvere som ligger som barnebrukere. Dette bør kun gjøres etter avtale med utøver og foresatte.

Når man står på venstremenyen "Grupper" og har funnet laget sitt i nedtrekksmenyen, velger man "Utøvere". Trykk så på profilen til den aktuelle utøveren. Trykk på toppmenyen “Aktiver”, legg inn utøverens mobilnummer og e-post, deretter trykk “Aktiver”. Det vil da gå en e-post til utøveren med link for å lage passord. Når det er gjort er det bare for utøveren å laste ned appen og logge inn.