Kom i gang som leder
Sett maks antall utøvere i en gruppe

Nå kan du definerer en grense for hvor mange utøvere det kan være i en gruppe. Dette gir deg full kontroll over gruppestørrelsen.

Jørn Engvik avatar
Skrevet av Jørn Engvik
Oppdatert over en uke siden

For å definere maks antall utøvere for en gruppe må du være innlogget som leder på web-dashbordet vårt: https://admin.hoopit.io/login

Gå på venstremenyen "Grupper" og velg det aktuelle laget fra nedtrekksmenyen. Trykk deretter på "Gå til gruppeinnstillinger" øverst til høyre på siden. Når du er inne på gruppeinnstillingene må du gå inn på "Registrering".

Legg inn maks antall utøvere i feltet "Utøverbegrensning". Når maks antall utøvere er nådd, vil det ikke være mulig å registrere seg i gruppen. Det er likevel mulig å huke av for "Aktiver venteliste", da vil utøvere havne i venteliste frem til det blir plass i gruppen. Her finner du mere info om hvordan du oppretter venteliste.