Legg til undergruppe

Her viser vi deg hvordan du legger til en undergruppe i laget ditt.

Jørn Engvik avatar
Skrevet av Jørn Engvik
Oppdatert over en uke siden

1. Gå på menyen til venstre og trykk deg inn til "Grupper" og "Brukere". Her skal du kunne se alle gruppene som har blitt laget fra det nivået du er i og nedover.

2. Deretter velger du den gruppen du ønsker å lage en undergruppe for. Da kan du trykke på knappen "Legg til undergruppe" opp til høyre på siden. Når du trykker på knappen, vil dette skjermbilde dukke opp:

Fyll inn korrekt informasjon og trykk "legg til gruppe". Da skal undergruppen dukke opp under den gruppen som du markerte. Oppdater siden hvis den ikke dukker opp med en gang.

3. Legg til flere undergrupper

• Hvis du nå fortsetter med å trykke "legg til undergruppe" uten å markere en ny gruppe, vil de nye undergruppene legges til under den samme gruppen som den forrige.

• Hvis du vil legge til en undergruppe for en ny gruppe, må du markere denne før du trykker på "legg til undergruppe".