1 Gå på venstremenyen "Grupper"
Trykk på "Grupper"-tabben som ligger til venstre i skjermbilde.

Her skal du kunne se alle gruppene som har blitt laget fra det nivået du er i og nedover.

2 Velg gruppe
Velg den gruppen du vil lage en undergruppe til, slik at denne er markert.

Deretter kan du trykke på knappen "Legg til undergruppe" . Når du trykker på knappen,  vil dette skjermbilde dukke opp:

3 Fyll inn informasjon
Fyll inn angitt informasjon og trykk "Legg til gruppe".
Da skal undergruppen dukke opp under den gruppen som du markerte. Oppdater siden hvis den ikke dukker opp med en gang.

4 Legg til flere undergrupper
A)
Hvis du nå fortsetter å kun trykke "Legg til undergruppe" uten å markere en ny gruppe, vil det fremdeles bli lagt til nye undergrupper til den opprinnelige gruppen du hadde markert.
B) Hvis du vil legge til en ny undergruppe for en ny gruppe, må du markere denne før du trykker på "Legg til undergruppe"-knappen.