Du kan legge ut en post til organisasjonen din eller undergruppene gjennom appen eller på web. Web har noen flere funksjoner, slik som at du kan legge ut til alle undergrupper samtidig.
Her går vi igjennom både hvordan du kan legge ut en post via web og via appen.

WEB

1 Gå inn på "organisasjons"-tabben.
Denne finner du til venstre på skjermen, under "kalender"-tabben.
Her vil du finne en oversikt over alle lagene du er en del av. Når du går inn på et av lagene kommer du til denne siden:

2 Lag en ny post
I bildet over ser du at det ikke er noen poster foreløpig. Trykk dermed på den røde knappen til høyre hvor det står "ny post". Da vil denne siden dukke opp:

3 Fyll inn gitt informasjon:
Her kan du selv velge hvor meldingen skal legges ut og hvem den skal nå. Skriv så meldingen din og trykk på den grønne knappen nederst til høyre der det står "Publiser".

Du har nå opprettet en post fra web.

APP

1 Gå inn på "grupper"
Gå inn på "Grupper"-tabben som du finner nederst på skjermen og trykker deg videre til gruppen du vil poste meldingen din i.

2 Post et nytt innlegg i gruppen
Inne i gruppen, under "Innlegg", vil det komme opp en knapp nederst i venstre hjørnet. Trykk på denne.

Da vil dette skjermbildet komme opp:

3 Fyll inn gitt informasjon
Fyll inn hva tittelen skal være, hvem meldingen er til og hva du vil videreformidle, og trykk "Publish".

Du har nå sendt ut en melding til laget ditt via appen!