Du kan legge ut en post til klubben eller undergruppene gjennom appen eller på web. Web har noen flere funksjoner, som at du kan legge ut til alle undergrupper samtidig. Her går vi igjennom både hvordan du kan legge ut en post via web og via appen.

WEB

1. Gå inn på "grupper" i menyen til venstre
Her trykker du deg videre til "poster", og vil da få opp denne siden. For å opprette en post trykker du på den røde knappen "ny post" øverst til høyre.

2. Lag en ny post
Når du trykker for å opprette en ny post tas du videre til denne siden:

3. Fyll inn gitt informasjon:
Fyll inn relevant informasjon og velg hvem som skal se posten din. Du kan velge om du vil la alle se den, eller feks om det er noe som bare angår lederne. Her velger du også hvilke grupper du vil skal motta beskjeden. Når du er ferdig trykker på "publiser" i høyre hjørne.

Du har nå opprettet en post fra web.

APP

1. Gå inn på "grupper"
Nå ser du hvilke grupper du har tilknytning til. Trykk deg inn på den klubben du vil publisere posten din i.

2. Post et nytt innlegg i gruppen
Når du har kommet inn i gruppen du vil poste i, finner du fanen "poster" og trykker deg videre. Nederst i høyre hjørne finner du knappen for å opprette nye poster. Trykk på denne.

Da vil dette skjermbildet komme opp:

3. Fyll inn gitt informasjon
Fyll inn relevant informasjon, og velg hvem som skal se posten. Deretter trykker du på "publiser".

Du har nå opprettet en post via APP.