Utlegg og krav
Godkjenning av Utlegg/Betalingskrav
Oppdatert over en uke siden

Godkjenning av krav

Når du som økonomiansvarlig har mottatt et krav fra medlemmer i appen vil de dukke opp i Innboks.

Kravet kan også finnes ved å trykke deg inn på gruppen -> Velg de tre prikkene oppe til høyre -> Trykk på krav.

Her vil du kunne åpne kravet og se hva det gjelder og hvilke utlegg som er sendt inn. Videre kan du trykke deg inn på "utlegg" for å se vedlegget/kvitteringen. Du kan velge mellom å avvise kravet dersom du mener noe er galt eller skal rettes på, eller godkjenne kravet dersom alt ser riktig ut og personen skal få tilbakebetalt pengene.
Krav som blir avvist vil sendes tilbake til kravstiller med notatet du skrev.

Når et krav godkjennes vil det automatisk generes et dokument som sendes til deres regnskapssystem. I regnskapssystemet vil andre attestant godkjenne kravet og utbetalingen fra bank. Dersom dere har en aktiv regnskapintegrasjon med Hoopit Regnskap vil kravstiller automatisk bli varslet når kravet blitt utbetalt fra banken.

Dersom kravet blir avvist, vil du bli presentert med et felt hvor du kan skrive begrunnelsen. Innsenderen vil deretter motta en push-varsling om at kravet er blitt avslått og må eventuelt sende inn et nytt krav med ytterlige informasjon.

Enkelt og greit!