Aktiviteter og banekalender
Importere kamper fra excel-skjema
Ivar avatar
Skrevet av Ivar
Oppdatert over en uke siden

Nederst i artikkelen finner du en mal med riktig oppsett, viktig at denne brukes slik at alle felt blir riktig.

Hvis du har fått tilsendt et kampoppsett på et excel-skjema, er denne funksjonen perfekt for å få de inn i kalenderen til laget. Her viser vi steg for steg hvordan dette gjøres.

Når du har logget deg inn i admin.hoopit.io, og funnet frem kalenderen via menyen til venstre, finner du "Legg til aktivitet" opp til venstre.

Videre får du valget om å opprette ordinære aktiviteter som vist i denne artikkelen, eller du kan importere kamper via sesongplanleggeren.

For å legge inn kamper via excel, er det viktig at skjemaet inneholder dato, tid, kampnummer, hjemmelag og bortelag. Et eksempel med korrekt info vil kunne se ut som dette:

Når du klikker "Neste", kommer du til siden hvor du velger hvilket lag kampene tilhører. Dette laget vil få kampene rett inn i kalenderen sin.

Når man har valgt riktig gruppe, kommer man videre til siste steg. Her kan du laste opp excel filen. Her må alle påkrevde opplysninger ligge for at filen skal bli godkjent. Når filen er lastet opp, er det bare å trykke "Importer aktiviteter" oppe til høyre, så skal de nå ligge i kalenderen til laget.

Skulle det bli noe feil ved importen så kan du enkelt importere på nytt med samme kampnummer, så vil aktivitetene oppdatere seg.