Alle samlingerAktiviteter og banekalender
Integrasjon mot TurneringsAdmin (TA)

Hoopit sin baneplanlegger er integrert med TA for import og sync av kamper i håndball, ishockey, bandy, volleyball, basket og rugby

Lukas Grenstad avatar
Skrevet av Lukas Grenstad
Oppdatert over en uke siden

Denne integrasjonen sørger for automatisk automatisk import og synkronisering til ditt lag i Hoopit og banekalenderen. Det erstatter behovet for import med excel lister fra for eksempel handball.no

Steg 1: Bestill oppsett av integrasjon

Du kan be om tilgang til funksjonen ved å fylle ut skjemaet på denne siden

Steg 2: Koble kamp-lag til riktig Hoopit-lag

Vi gir dere beskjed når integrasjonen er satt opp og du vil da få et nytt menyvalg i Hoopit under Organisasjon som heter NIF-Kobling.

På denne siden kan du filtrere for å finne kamper for riktig idrett og deretter koble NIF-laget til riktig gruppe/lag i Hoopit som vist i bildet. Du kan koble flere NIF-lag til samme gruppe/lag i Hoopit.

Når koblingen er satt opp opprettes alle kamper automatisk for laget i kalenderen og endringer oppdateres daglig.