Aktivitetsfunksjonen i Hoopit er perfekt for å organisere kamper, treninger og sosiale sammenkomster. Du kan opprette og endre aktiviteter både i web og i app. Her viser vi deg hvordan du kan gjøre det på de forskjellige plattformene.

Legg ut en aktivitet og inviter deltakere i appen:
Gå inn på "grupper" nederst på skjermen. Her velger du den gruppen som aktiviteten skal knyttes til. Inne i gruppen trykker du deg videre til kalenderen. Nederst til høyre finner du knappen for å legge til en aktivitet - trykk på denne.

Da får du frem følgende side:

Først velger du om det skal være en repeterende eller enkel aktivitet. En enkel aktivitet har flere avanserte funksjoner enn gjentagende.

1. Enkel aktivitet
Fyll ut informasjonen som angitt. Her kan du bestemme om det skal være betaling tilknyttet aktiviteten, og du angir når og hvor den skal finne sted.

Inviter
Når du trykker på "neste" øverst til høyre, kan man velge mellom å invitere enkeltpersoner eller alle. Huk av for "velg alle" innenfor deltakere, foreldre, ledere og/eller andre hvis hele laget skal inviteres.

2. Gjentagende aktivitet
Hvis man heller velger gjentagende aktivitet, er dette skjermbildet som kommer opp. Fyll inn informasjonen som angitt og inviter slik som er forklart over.

Når du er ferdig trykker du på "neste" knappen øverst til høyre. Trykk videre "send" for å bekrefte at informasjonen er riktig. Du har nå opprettet en repeterende aktivitet og kan finne den i kalenderen enten inne på gruppen eller i hovedkalenderen i appen.

Legg ut en aktivitet og inviter deltakere i Web:

Når du logger deg in på web-siden via hoopit.io kommer du rett i kalenderen. Øverst til høyre finner du knappen for å opprette en ny aktivitet.

Da kommer du videre til en tilsvarende side som i appen. Også her velger du om du vil opprette en enkel eller gjentagende aktivitet.

For at aktiviteten skal bli knyttet til et område, må man velge områder som allerede ligger inne i Hoopit. Dette er hjelpsomt da man fort kan se om aktiviteten overlapper med andre aktiviteter på det gitte stedet.

Når du er ferdig trykker du på "neste" øverst til høyre. Her får du som i appen mulighet til å velge hvem som skal inviteres. Hvis det er repeterende aktivitet for alle medlemmer, anbefaler vi at dere krysser på alternativet "inviter fremtidige utøvere" slik at også de får med seg alle aktiviteter.

Trykk "opprett aktivitet": du har nå opprettet en aktivitet og kan finne den igjen kalenderen på hovedsiden, samt under "områder" dersom du har knyttet aktiviteten din opp mot et område.