Hvordan betale i Hoopit

Er du usikker på hvordan du gjennomfører en betaling i Hoopit? Her forklarer vi deg hvordan 😃

Jørn Engvik avatar
Skrevet av Jørn Engvik
Oppdatert over en uke siden

For å kunne betale gjennom Hoopit må du være registrert som bruker. Er du ikke registrert? Her viser vi deg hvordan du registrerer deg.

1. Logg inn i appen og åpne innboksen din. Der finner du betalingen. Har du ingen betaling der? Sjekk om du er riktig meldt inn.

2. Trykk på betalingen, og du vil få opp informasjon om beløp og hvem betalingen gjelder for.

3. Trykk "Neste" og du vil komme inn til betalingssiden. Hvis du allerede har lagt inn kortet du ønsker å betale med, trykker du "Betal". Hvis ikke, velg så "Legg til kort".

4. Når betalingen er gjennomført vil du motta kvittering på epost.

Har du ikke appen?

Du vil også finne fakturaer i innboksen din i web-dashbordet på samme måte som i appen. https://app.hoopit.io/login