Registrering i NIF

Denne artikkelen viser hvordan et medlem verifiserer brukeren sin mot NIF.

Lukas Grenstad avatar
Skrevet av Lukas Grenstad
Oppdatert over en uke siden

Denne verifiseringen er nødvendig for at medlemmer skal bli stående som aktive i riktige gren i NIF og at klubben skal kunne opprette lisens for spilleren i SA.

Steg 1

Du får en e-post og notifikasjon i appen for å fullføre registrering i NIF. Trykk deg inn og du får opp dette. Dette varslet vil også ligge i "Oppgaver" så fremt registreringen ikke er fullført.

Steg 2

Bekreft eller endre opplysninger i skjemaet og trykk "Opprett Idrettens ID" helt nederst.

Steg 3

Skjemaet initierer en verifiseringsprosess hos NIF som du kan lese mer om her. Du får da en e-post tilbake fra NIF der du må trykke på knappen for å verifisere deg eller barnet ditt.

Eksempel på e-post og SMS fra NIF:

Steg 4

Bekreft opplysninger for deg selv/barn og Hoopit og NIF-brukeren blir sammenkoblet 🎉

Vanlige feil:

Spørsmål

Løsning

Jeg får ikke opprettet lisens for spilleren i SportsAdmin (SA). Hva gjør jeg?

For at medlemmet skal registreres som aktiv i grenen må denne verifiseringen være løst.

Kan jeg som klubb initiere denne verifiseringen?

Ja, fra Medlemmer > Medlemmer i Hoopit kan du sende en "påminnelse om å fullføre registreringen".

Feilmelding: «Brukeren eksisterer allerede»

Gå tilbake til Steg 2 og dobbeltsjekk opplysningene

Feilmelding: «Det er ikke samsvar mellom innsendte opplysninger og fødselsnummer. Kontakt idrettslaget slik at de kan rette opplysningene og sende deg ny lenke for bekreftelse av medlemskapet.»

Gå tilbake til Steg 2 og dobbeltsjekk opplysningene. Navnet må samsvare med det som er registrert i Folkeregisteret

Feilmelding: «Ugyldig kobling»

Gå tilbake til Steg 2. Lenken har enten gått ut på tid (etter 24 timer fra du mottok den), eller du har allerede brukt lenken.

Feilmelding: «Customer already verified with Buypass, but does not exists in database».

Ta kontakt med support@idrettsforbundet.no slik at de kan hente opplysningene fra Buypass.

Hvis du fortsatt skulle ha problemer kan du ta kontakt med support ved å trykke på knappen nederst til høyre på skjermen😄