For at hele laget skal igang er det viktig å få på alle ledere i alle ledd! Det er lurt at dere sammen kan hjelpe hverandre i gang og få til en god flyt mellom dere. Her er rolleavklaring en viktig del. Første steg er å få lederene inn i Hoopit.
Du kan, som leder, enkelt legge til eller slette personer fra ulike grupper. Her viser vi hvordan du legger til en person som leder i en gruppe.

1 Klikk på "organisasjons"-fanen
Denne ligger til venstre på skjermen din.

2 Velg riktig gruppe
Let frem til den gruppen du skal legge personen inn i. Da vil dette skjermbilde komme opp:

3. Klikk deg inn på "medlemmer".
Her ligger alle medlemmer, både utøvere, foresatte og ledere. Trykk deg videre inn på "Ledere"

4 Klikk på "Ny leder"
Knappen finner du til høyre i skjermbilde.

5 Fyll inn angitt informasjon
Husk å velge admintype.

Skriv inn fornavn, etternavn og epost. Dersom personen eksisterer trykker du på han/hun i menyen som dukker opp under Epost-feltet.

Da er du i mål! Husk å søke etter personen før du oppretter ny slik at du slipper å ha flere med samme navn. Personen vil nå få en mail med hvordan man setter opp kontoen sin, dersom personen ikke allerede er bruker av Hoopit. Når personen har satt opp brukeren sin kan vedkommende sjekke ut disse linkene for å lære seg å bruke Hoopit. 😎