Opprette faktura

Er det noen som vil ha tilsendt faktura i stedet for betaling gjennom appen? Her viser vi hvordan det gjøres📨

Ivar avatar
Skrevet av Ivar
Oppdatert over en uke siden

I Hoopit er det superenkelt å opprette en faktura for medlemmer som mottar økonomisk støtte eller av andre årsaker ikke kan betale via applikasjonen.

Når du er innlogget i admin.hoopit.io, trykker du først på Økonomi -> Betalingsforespørsler i menyen til venstre. Her kan du søke på navnet til vedkommende du skal opprette en faktura for. Når du finner betalingen du vil opprette faktura til, trykker du på de tre små prikkene helt til høyre slik at valget Opprett en ny faktura blir synlig.

Da kommer du videre til dette steget. Her fyller du inn betalingsfrist, kontonummer, netto beløp og eventuelt et notat som blir synlig på fakturaen. Til slutt, kan du laste ned fakturaen oppe i høyre hjørne. Da vil du få en PDF-fil som du kan sende ut til medlemmet.

Når du ser at pengene er betalt inn på klubbens konto, må betalingen justeres til betalt manuelt i økonomisidene. Dette gjøres ved å trykke Økonomi -> Fakturaer i menyen til venstre, søk på navnet til vedkommende som har betalt inn. Videre trykker du på de tre små prikkene og rediger. Her kan du endre betalingsstatusen til betalt manuelt.

Når dette er gjort, vil betalingen forsvinne fra innboksen til brukeren, og beløpet blir registrert på betalingen.