For å kunne forlate en gruppe må du først inn på Hoopit-appen.

1. Steg deretter er å finne gruppen du ønsker å forlate. Da trykker du på "Grupper", og trykker deretter på gruppen du ønsker å forlate. I dette tilfellet er "Idrettslaget IL" gruppen jeg ønsker å forlate.

2. Steget er å finne de tre prikkene øverst i høyre hjørne. Når du har trykket på gruppen du ønsker å forlate, så skal du få opp skjermen som er vist på bilde under. De tre prikkene du skal trykke på er markert med rød sirkel.

3. Steget er å trykke "Forlat gruppe", og da vil du automatisk bli fjernet fra denne gruppen.