Forlate gruppe

Her viser vi hvordan du kan forlate eller melde deg ut av en gruppe. Utmelding gjør du enkelt i appen.

Reza Ebrahimi avatar
Skrevet av Reza Ebrahimi
Oppdatert over en uke siden

1. Steg er å finne gruppen du ønsker å forlate. Da trykker du på "Grupper", og trykker deretter på gruppen du ønsker å forlate. I dette tilfellet er "Idrettslaget IL" gruppen jeg ønsker å forlate.

2. Steget er å finne de tre prikkene øverst i høyre hjørne. Når du har trykket på gruppen du ønsker å forlate, så skal du få opp skjermen som er vist på bilde under. De tre prikkene du skal trykke på er markert med rød sirkel.

3. Steget er å trykke "Forlat gruppe", og da vil du automatisk bli fjernet fra denne gruppen.