Inviter foresatte og utøvere

En enkel gjennomgang av hvordan du inviterer foresatte og utøvere inn i lag og klubb

Jørn Engvik avatar
Skrevet av Jørn Engvik
Oppdatert over en uke siden

I appen

1. Velg gruppen du ønsker å invitere noen til. Deretter bla deg videre til toppmenyen "Medlemmer".

2. Velg "inviter til gruppe" ikonet, kopier lenken og del den der du ønsker🚀

På web

Gå inn på "grupper", finn frem til "brukere" og velg hvilken gruppe brukerne skal inn i.

Når du har valgt gruppe, trykker du på "Gå til gruppeinnstillinger" oppe i høyre hjørne.
Her velger du "Registrering", deretter finner du "Registreringslink" for å invitere foresatte og utøvere, da får du opp denne siden.