I appen

Velg gruppen du ønsker å invitere noen til, trykk på de tre prikkene øverst til høyre, velg inviter til gruppe, kopier lenken og del den der du ønsker🚀

På web

Gå inn på "grupper", finn frem til "brukere" og velg hvilken gruppe brukerne skal inn i.

Når du har valgt gruppe, trykker du på symbolet for innstillinger oppe i høyre hjørne.
Her kan du velge "invitasjonslenke" for å invitere foresatte og utøvere, da får du opp denne siden.