Gå inn i på "grupper"-tabben, og velg hvilken gruppe brukerne skal inn i.

Når du har valgt gruppe, trykker du på "Innstillinger" nede i venstre hjørne.

Her finner du en invitasjonslenke du kan sende til alle foresatte og utøvere slik at alle kan registrere seg. Da får du også koblet foresatte og utøvere sammen. Lurt å avklare hvem som legger inn barn, slik at det ikke oppstår duplikater!

Nå kan alle med denne linken bli medlemmer av laget ditt! 🎉 De blir også automatisk lagt til i klubben laget er en del av!  🤓