Gå inn på "grupper", finn frem til "medlemmer" og velg hvilken gruppe brukerne skal inn i.

Når du har valgt gruppe, trykker du på symbolet for innstillinger oppe i høyre hjørne.
Her kan du velge "invitasjonslenke" for å invitere foresatte og utøvere, da får du opp denne siden. Så er det bare å kopiere linken og sende til de det måtte gjelde. De vil bli lagt til automatisk i den klubben laget hører til i!

Det kan være lurt å avklare hvem som legger inn nye brukere, slik at det ikke opprettes flere like!