Fra web-dashbordet kan du som leder i en gruppe aktivere utøvere som ligger som barnebrukere. Dette bør kun gjøres etter avtale med utøver og foresatte.

Når man står på venstremenyen "Grupper" og har funnet laget sitt i nedtrekksmenyen, velger man "Medlemmer". Trykk så på prikkene til høyre på linja for den aktuelle utøveren. Velg "Se profil" og det kommer da opp en infoboks. Trykk på toppmenyen “Aktiver”, legg inn utøverens e-post og mobilnummer og trykk “Aktiver”. Det vil da gå en e-post til utøveren med link for å lage passord. Når det er gjort er det bare for utøveren å laste ned appen og logge inn.