Koble sammen foresatte og utøvere

Her kan du se hvordan du kobler sammen foresatte og utøvere.

Jørn Engvik avatar
Skrevet av Jørn Engvik
Oppdatert over en uke siden

I web

Gå inn på "grupper", så "brukere" og finn frem til det aktuelle laget. Deretter går du videre til "utøvere" og klikker på profilen den aktuelle utøveren.

Her finner du "Relasjoner", og kan velge "legg til foresatt". Du kan kun legge til eksisterende brukere som foresatte; dersom brukeren allerede ligger inne vil den komme opp når du skriver inn navn og e-post.

I app

Dette kan du også gjøres fra appen. Da må du be foresatt som allerede er registrert om å legge deg til som foresatt nummer to. Denne artikkelen forklarer stegvis hvordan dette kan gjøres.