Medlemskontingent

Det er enkelt √• sende ut medlemskontingent til alle medlemmer i klubben. Her viser vi deg hvordanūüéĮ

Lukas Grenstad avatar
Skrevet av Lukas Grenstad
Oppdatert over en uke siden

I Hoopit er det superenkelt √• sende ut medlemskontigent! Fra ventremenyen √ėkonomi -> Betalinger velger du Ny betaling og deretter Ny medlemskontingent.

I neste bilde kan du n√• definere de ulike priskategoriene dere har.¬†Velg det eksemplet som passer deres klubbūüĎá

Eksempel 1: Samme pris for alle medlemmer

Dersom det er samme pris for alle medlemmer trenger du kun å legge inn at prisen er for Alle medlemmer og prisen de skal betale. NB: Dersom dere har familiekontingent vil vi legge til det i et senere steg.

Velg om klubben eller medlem skal ta transaksjonskostnaden og trykk Opprett priskategori, etterfulgt av Videre.

Eksempel 2: Ulike priskategorier

Du kan definere ulike priskategorier basert p√• alder og rolle (ut√łver, leder, st√łttemedlem) i idrettslaget. Skriv inn hvem prisen er for, prisen og velg den begrensning basert p√• hvem du oppretter priskategori for:

St√łttemedlemer: Alle foresatte samt medlemmer i klubbens "St√łttemedlemsgruppe" defineres som st√łttemedlemmer. Hvis det ikke lages en egen priskategori for st√łttemedlemmer, vil de bli inkludert i de kategoriene som er laget, f.eks "Voksen" hvis de er over 18 √•r.

N√•r du har lagt inn alle priskategorien kan du g√• tilbake og endre, eller trykke Neste dersom du er forn√łyd.

Steg 2 av 3

I det neste steget kan dere tilpasse teksten som skal stå på betalingen, betalingsfrist, purretekst, publiseringsdato og familierabatt.

Du kan lese mer om familierabatt her. Når du har gått gjennom alle feltene her, trykker du Neste.

Steg 3 av 3

Du kommer da til en oversikt over alt du har lagt inn. Hvis du oppdager feil kan du g√• tilbake og rette opp. Hvis alt er korrekt og du √łnsker √• sende ut faktura, trykker du "Opprett betaling".

Sp√łrsm√•l og svar:

Sp√łrsm√•l

Svar

Hvordan fungerer familiekontingent?

Basert p√• foreldre - barn relasjonene etablert i systemet vil vi automatisk finne hvem som er i familie. Medlemmene kan da enkelt huke av hvem de √łnsker √• inkludere i familiemedlemsskapet.

Hva skjer med nye medlemmer som melder seg inn?

Nye medlemmer som melder seg inn i Hoopit vil automatisk få generert en medlemskontingent for året kontigenten er opprettet.

Hva menes med frivillig betaling til foresatte?

For √• hjelpe klubben f√• flere medlemmer sender vi en frivillig betaling av kontingent til alle foresatte. Denne kan de enkelt avsl√• dersom de ikke √łnsker √• v√¶re medlemmer, men dersom de betaler legger vi de automatisk til i gruppen "St√łttemedlemmer". Dersom man har en familiepris kan foreldrene ofte inkludere seg selv i medlemskapet uten √łkt totalkostnad.

Svarte dette p√• sp√łrsm√•let?