Alle samlingerKom i gang med HoopitRegistrering
Registrer deg og barna dine i Hoopit

Skal du registrere deg i Hoopit? Så gøy! Da kan du følge disse stegene for å komme i gang🎉

Lukas Grenstad avatar
Skrevet av Lukas Grenstad
Oppdatert over en uke siden

Registreringen går raskest å gjennomføre hvis du allerede har lastet ned Hoopit-appen på mobilen din. Denne finner du i App Store eller Google Play. Du kan også fortsette i en vanlig nettleser dersom du heller ønsker det.

1 - Klikk deg inn invitasjonslenken du har mottatt

Lenken kan føre deg til en klubb, idrett, lag eller gruppe. Naviger deg til gruppen du ønsker å melde deg selv eller barnet ditt inn i.

2 - Velg din rolle i gruppen

Her er det viktig at du velger "foresatt" dersom det er ditt barn som skal meldes inn på laget. Du vil da opprette en bruker for deg selv, og i neste steg koble barnet til både deg selv og gruppen. Hvis du allerede har en bruker kan du logge inn på den.

Skal du registrere flere barn eller barnet i flere grupper?

Gå tilbake til start og velg de andre gruppene barnet eller barna skal bli med i. Dette går nå mye raskere siden du allerede har opprettet en bruker 🚀

Skal barnet bruke appen på egen telefon?

Hvis barnet skal bruke appen på egen telefon, er den enkleste måten at du som foresatt registrerer barnet slik det er beskrevet ovenfor. Deretter aktiverer du barnets konto ved å gå til Innstillinger > Barn > Aktiver konto etter at registreringen er fullført.

Ønsker du å koble til flere foresatte?

Når du har fullført registreringen, kan du gå til Innstillinger > Barn > Relasjoner og derfra invitere en ny foresatt til å registrere seg og koble seg opp mot barnet du har registrert.