La du inn barnet ditt når du registrerte deg i appen, men nå i ettertid skal han eller hun egentlig ha sin egen Hoopit-app? Ikke noe problem. Her viser vi deg hvordan du kan få aktivert kontoen til barnet ditt i ettertid.

1.
Gå inn på "profilen din", som er den runde knappen du finner øverst til venstre i appen. Da vil dette skjermbilde dukke opp:

Trykk deg så videre inn på "Children", eller "barn" som det står hvis du har appen på norsk.

Da vil alle barna du allerede er knyttet opp til, komme opp. Trykk så inn på barnet du vil skal ha egen app.

1.1. På Apple produkter vil dette skjermbilde komme opp:

Skriv inn mobilnummeret og e-post adressen til barnet ditt, og trykk "Aktiver". Har ikke barnet egen epost kan du legge inn din egen så mottar du aktiveringen, det fungerer like bra!

1.2. I Android vil du heller få opp dette skjermbilde:

Trykk så på "Aktiver konto"-knappen som står ved siden av bildet av barnet ditt (hvis du har lagt inn et bilde, hvis ikke er det bare en runding med en skygge av et menneske slik som bilde over). Da vil dette skjermbilde komme opp:

Her fyller du inn mobilnummer og e-post adressen til barnet ditt. Har ikke barnet egen epost kan du legge inn din egen så mottar du aktiveringen, det fungerer like bra!

2.  Når du trykker "Aktiver" både på android og iphone, vil barnet ditt motta en mail som skal se slik ut:

Be barnet ditt trykke på "Kom i gang"-knappen eller lenken som står under, hvor han eller hun skal komme til denne siden:

Da kan barnet opprette sitt eget passord og trykke "Lagre". Hun/Han kan nå logge seg inn med Brukernavnet (mobil nummeret sitt) og passordet personen nettopp laget seg, i Hoopit-appen.