La du inn barnet ditt når du registrerte deg i Hoopit, men nå i ettertid skal han eller hun ha sin egen Hoopit-app? Ikke noe problem. Her viser vi deg hvordan du kan få aktivert kontoen til barnet ditt i ettertid.

Trykk på "profilen din", det runde profilbildet øverst til venstre i appen. Trykk så på "Barn" og du vil få opp de barna som er registrert på deg. Velg det barnet som du vil aktivere kontoen til.

Trykk på "Aktiver konto"-knappen som står ved siden av profilbildet (Android) eller nederst på siden (iphone). Fyll inn mobilnummer og e-post adressen til barnet ditt og trykk "Aktiver". Har ikke barnet egen epost kan du legge inn din egen så mottar du aktiveringen, det fungerer like bra!

Når du trykker "Aktiver" blir det sendt ut en e-post til den adressen som er lagt inn, med link for å lage passord. Be barnet ditt trykke på "Lag passord" og det vil da komme opp en side hvor man legger inn ønsket passord. Trykk "Lagre" og det er da opprettet en egen bruker på barnet. Hun/han kan nå laste ned appen og logge seg inn med mobil-nummeret sitt og det valgte passordet.