Chat i Hoopit

Her finner du en rask gjennomgang på hvordan man administrerer chatter i Hoopit

Lukas Grenstad avatar
Skrevet av Lukas Grenstad
Oppdatert over en uke siden

I appen

Utgangspunktet for alle handlinger er skjermen "Chat" i appen.

Opprett ny chat

Trykk på den røde knappen nederst til høyre. Der kan du enten opprette chat fra en gruppe og velge medlemmer i gruppen eller søke etter personer tilknyttet din organisasjon. Ved å huke av flere medlemmer samtidig oppretter du en gruppechat.

Administrer chatter

For å adminsitrere en eksisterende chat må du åpne chatten.

1. Trykk på aktuell chat

2. Trykk på tittelen

3. Trykk på de tre prikkene oppe til høyre

4. Velg om du vil endre navn, legge til admin, medlemmer eller

Søk etter chat

1. Åpne oversikten over chat

2. Trykk på forstørrelsesglasset for å søke

3. Søk etter en chat melding, chat eller bruker