Avstemning

I denne artikkelen viser vi deg hvordan du kan opprette en avstemninger via Hoopit.

Reza Ebrahimi avatar
Skrevet av Reza Ebrahimi
Oppdatert over en uke siden

1. Først må du velge gruppen du ønsker å opprette en avstemning for. Deretter trykker du på + knappen nederst i høyre hjørne.

2. Når du har trykt på + knappen vil du få opp flere alternativer, og da velger du "Avstemning"

3. Når du har trykt på avstemning vil du få opp flere nødvendige felt som må fylles ut for at meningsmålingen skal kunne bli sendt ut.

4. Når alle nødvendige felt er fylt ut og eventuelle filter er skrudd av/på, vil du kunne sende ut avstemningen ved å trykke på den røde knappen nederst på siden "Lag avstemning".