Politiattester

I artikkelen viser vi hvordan du får full kontroll over politiattester på web-dashbordet

Lukas Grenstad avatar
Skrevet av Lukas Grenstad
Oppdatert over en uke siden

I Hoopit kan klubben ha full kontroll over medlemmenes politiattester.

For å få tilgang til attester må man ha tittelen "Politiattestansvarlig". Lurer du på hvordan man gir seg selv eller noen andre rollen kan du sjekke ut denne artikkelen før du går videre.

1. Trykk på "Organisasjon" og "Attester"

I Gruppe-velgeren øverst kan du velge om du vil se for hele klubben, en idrett eller et spesifikt lag. I tillegg kan du velge mellom ulike filter ved å trykke på "Filter".

2. De som matcher valgte filtre vil vises i en liste

3. Trykk på "Legg til attest" og fyll inn etterspurt informasjon

4. Trykk på pilen til høyre eller personens navn for se informasjon, oppdatere eller fjerne personens attest.

Slik kan dere ha full kontroll på attestene i klubben👌