Aktiviteter og banekalender
Hvordan koble fotballbaner med FiksID opp mot områder i Hoopit
Hvordan koble fotballbaner med FiksID opp mot områder i Hoopit
Jørn Engvik avatar
Skrevet av Jørn Engvik
Oppdatert over en uke siden

Når alle områdene/banene er lagt inn i Hoopit er det viktig å koble de opp mot riktig Fiks-id, slik at kampene blir linket opp mot rett bane.

1. Velg “Fotballdata” på venstremenyen og trykk på “Områder”.

2. Kopier Fiks-id på banene deres fra fotball.no. Når du har trykt på "Områder" i Hoopit får du en forklaring på hvordan du linker hvert område til fiks-id. Når du klikker på de ulike banene som ligger på klubbsiden www.fotball.no, vil fiks-id vises bakerst i adressen:

3. Fiks-id legger du da inn på rett område i Hoopit, og trykk "Lagre". Deretter linkes de automatisk.