Hoopit bruker den digitale betalingstjenesten Stripe til å gjennomføre betalinger. Hoopit lagrer ikke noe kortinformasjon fra kunden, men videresender denne til Stripe i en kryptert kanal for å opprettholde sikkerheten. Du kan lese mer om stripe her.

For idrettslaget er betalingsløsningen i Hoopit svært enkel i bruk, og en slipper å forholde seg til fakturaprogrammer. De som betaler legger inn kredittkortet sitt i Hoopit, og derfra er det fort gjort å betale for aktiviteter og avgifter.

Medlemmene vil få en enkel oversikt i mobilen over betalinger som skal gjennomføres. Når en betaling er gjennomført vil det umiddelbart komme en kvittering på epost, og betalingen forsvinner i appen.

For å redusere antall bilag til klubben samler Stripe opp innbetalinger gjennom hele uken og setter inn samlet sum på klubb-/lagskontoen én gang i uken. Rapportene kjøres hver fredag, og da vil pengene komme inn på konto noen virkedager senere. Hver innbetaling fra Stripe genererer en oversiktlig betalingsrapport som du finner under venstremenyen "økonomi" i web-dashbordet.

Vær oppmerksom på at innbetalingene må gjøres minimum 5 dager før utbetalingsdag for at de skal komme med på utbetalingene til klubben/laget. Hvis et lag har behov for å bruke pengene umiddelbart er det derfor viktig å sette en tidligere frist for innbetaling, slik at man sikrer at pengene kommer inn på kontoen tidsnok.