Hoopit bruker Stripe som betalingsløsning som er en av verdens største løsninger for digitale betalingsløsninger. De som betaler legger inn sitt kredittkort i Hoopit og de kan da på en enkel måte betale for aktivitetene de melder seg på. Hoopit lagrer ingen kort informasjon fra kunden, men videresender denne til Stripe i en kryptert kanal slik at alt er sikret. Les mer om stripe her.

For idrettslaget er dette den enkleste måten å be om betaling og også motta betaling på. Det er ikke noe fakturaprogram å forholde seg til og enkel opplæring i bruk.

Medlemmene vil ha en enkel oversikt i mobilen over betalinger som skal gjøres. Når en betaling er gjennomført vil det umiddelbart komme en kvittering på epost og betalingen forsvinner i appen.

For å minske antall bilag til klubben samler Stripe innbetalinger gjennom hele uken og setter inn samlet sum på klubbkontoen / lagskontoen en gang i uken. Rapport kjøres hver fredag, og da vil pengene komme inn på konto et par virkedager senere.  Hver innbetaling fra Stripe genererer en oversiktlig betalingsrapport, som du finner under venstremenyen "Økonomi" i Web.

Vær obs på at det kun er innbetalinger gjort minimum 5 dager før utbetalingsdag som kommer med på hver utbetaling til klubben/laget. Hvis et lag har behov for å bruke pengene umiddelbart er det derfor viktig å sette en tidligere frist for innbetaling, slik at man sikrer at pengene kommer inn på lags-kontoen tidsnok.