Hoopit bruker Stripe som betalingsløsning som er en av verdens største løsninger for digitale betalingsløsninger. De som betaler legger inn sitt kredittkort i Hoopit og dekan da på en enkel måte betale for aktivitetene de melder seg på. Hoopit lagrer ingen kort informasjon fra kunden, men videresender denne til Stripe i en kryptert kanal slik at alt er sikret. Les mer om stripe her.

For idrettslaget er dette den enkleste måten å be om betaling og også motta betaling på. Det er ikke noe fakturaprogram å forholde seg til og enkel opplæring i bruk.

For medlemmene vil de ha en enkel oversikt i mobilen over betalingene som skal gjøres og de som er betalt.