Hvordan sette nytt passord

Hvordan endre eller tilbakestille passord om du har glemt passord, eller ønsker å bytte det.

Jørn Engvik avatar
Skrevet av Jørn Engvik
Oppdatert over en uke siden

Trenger du å endre passord?

Det ordner du enkelt dette selv. Da må du først trykke på profilen din øverst til høyre når du er inne på appen. Deretter trykker du på "Innstillinger". Da kommer du frem til "Personlige innstillinger", og her må du trykke på "Passord" På denne måten, vil du få endret passordet.

Har du glemt passordet ditt?

Du kan enkelt få tilsendt et nytt passord på din registrerte e-post ved å trykke "Glemt passord?" før innlogging. Skriv inn telefonnummeret du registrerte deg med. Da skal det dukke opp en "Tilbakestill passord"-mail i innboksen din med en link som fører deg til siden hvor du du kan sette nytt passord. Slik skal E-posten se ut:

Husk også å sjekk i søppelposten om mailen kan ha havnet der.

Hvis du ikke får til å tilbakestille passordet, er det bare å ta kontakt med oss!