Når en aktivitet er lagt ut og deltakerne er invitert - kan du kommunisere med deltakerne via innlegg på aktiviteten.

Klikk deg inn på aktiviteten når du er i "Kalender"-tabben i appen.

Her får man opp en oversikt over treningen eller kampen. Hvis du så trykker deg inn på "Innlegg" får du opp dette:

Her kan du kommentere andres poster eller opprette din egen. For å opprette en ny trykker du på knappen nederst i høyre hjørne.

Her skriver du posten og trykker på "publish" for å poste beskjeden.

Når et innlegg har blitt publisert vil alle deltakerene få et varsel i notifikasjons-tabben om at det har blitt publisert noe i aktiviteten.