Når en aktivitet er lagt ut og deltakerne er invitert - kan du kommunisere med deltakerne via innlegg på aktiviteten.

Klikk deg inn på aktiviteten når du er i "Kalender"-tabben i appen for å få en oversikt over aktiviteten. Hvis du klikker deg inn på "Poster" får de meldingene som er blitt lagt inn.

Her kan du kommentere andres poster eller opprette din egen. For å opprette en ny trykker du på den knappen nederst i høyre hjørne.

Her skriver du posten og trykker på "Publiser" for å poste beskjeden.

Når et innlegg har blitt publisert vil alle deltakerene få et varsel i notifikasjons-tabben om at det har blitt publisert noe i aktiviteten.