Innlegg i aktivitet

I denne artikkelen viser vi deg hvordan du kan skrive et innlegg i aktiviteten.

Jørn Engvik avatar
Skrevet av Jørn Engvik
Oppdatert over en uke siden

Når en aktivitet er lagt ut og deltakerne er invitert - kan du kommunisere med deltakerne via innlegg på aktiviteten.

Klikk deg inn på aktiviteten når du er i "Kalender"-tabben i appen for å få en oversikt over aktiviteten. Hvis du klikker deg inn på "Innlegg" får de meldingene som er blitt lagt inn.

Her kan du like, kommentere og dele andres poster eller opprette din egen. For å opprette en ny trykker du på den knappen nederst i høyre hjørne.

Her skriver du innlegget og trykker på pilen oppe til høyre for å poste beskjeden.

Når et innlegg har blitt publisert vil alle deltakerene få et varsel i notifikasjons-tabben om at det har blitt publisert noe i aktiviteten.