Brukernavn og passord

Bruk mobilnummeret ditt, Vipps eller Idrettens ID til å logge deg inn på Hoopit.

Jørn Engvik avatar
Skrevet av Jørn Engvik
Oppdatert over en uke siden

Når du registrerer deg i Hoopit, legger du inn mobilnummeret ditt og dette blir da ditt brukernavn. Samtidig registrerer du et selvvalgt passord. Når du har fått registrert en bruker, kan du bruke Vipps eller Idrettens ID til å logge deg inn på Hoopit.

Har du glemt passord, kan du be om nytt ved å trykke på "Glemt passord?". De med admin tilgang kan også åpne websiden og be om nytt passord der.

Hvis du verken får til å logge deg inn med mobilnummeret ditt eller får nytt passord når du ber om det, er det bare å spørre oss. Vi hjelper deg!