Betalinger er enkelt i Hoopit. Når en betaling sendes ut går den til både utøver og foresatte. Så snart en av de har betalt blir forespørselen fjernet for de andre. Kontonummer må være lagt inn, ta kontakt med din adminbruker for dette.

Betaling med aktivitet

Når en aktivitet lagres vil alle deltakere bli varslet og de kan betale enkelt, gjennom mobilen. Inviterer du en utøver blir også foresatte varslet og kan betale.

Gå inn på "kalender" og opprett ny aktivitet.

Velg ditt lag og om aktiviteten skal være enkel eller repeterende. Fyll inn som anvist, husk at kontonummer må være lagt inn av administrator.

Trykk "neste" og velg mottakere, du kan velge mellom å trykke "alle" eller huke av enkelte brukere. Når det er gjort, trykker du opprett aktivitet.

Du holder oversikt over hvem som har betalt ved å trykke på "Se betalinger" på forsiden av aktiviteten om du logger inn i "kalender" og velger ønsket aktivitet.

Uten aktivitet

For å legge ut en betaling uten noen tilknyttet aktivitet, går du inn på tabben "Økonomi". Der kan du trykke på "Lag ny betaling" opp til høyre.

Fyll inn som anvist - beskriv betalingen, velg konto, sum og frist. Du får oversikt over transaksjonsavgift og hva du får inn på konto. Trykk deretter på "velg mottakere" for å bestemme hvem som skal betale og "legg til".

Tilslutt trykker du på "send betaling" for å sende ut betalingsoppfordringen.

Du holder oversikt over betalinger i "Økonomi"-tabben, øverst til høyre. Du kan lese mer om betalinger gjennom Hoopit her.