Søskenmoderasjon:

Nederst på siden kan du definere søskenmoderasjon hvis dere praktiserer det i klubben.

Når du har fylt ut alle feltene trykker du “neste” og får da en oppsummering av treningsavgiften du er i ferd med å sende ut. Hvis alt ser bra ut trykker du “opprett betaling” og betalingen vil sendes ut til medlemmene.

Betalingen vil du finne igjen under "økonomi" fra web-dashbordet. Fra nedtrekksmenyen øverst på siden velger du den aktuelle særidretten, og treningsavgiften skal da ligge som en egen betaling. Her vil alle lagene ligge og du kan enkelt følge med på innbetalinger.

Generell info om treningsavgiften:
Betalingene går både til utøvere og deres foreldre, og blir liggende i innboksen i appen frem til den er betalt. Med en gang den betales av en i familien vil den forsvinne fra innboksen til alle familiemedlemmene. Kvittering kommer på e-post til den som betaler.

Behov for å endre en betaling?

Hvis du har behov for å endre betalingsfrist eller beløp, klikker du deg inn på det aktuelle laget og finner rett utøver. Trykk på prikkene helt til høyre på linja og du vil få mulighet til å purre, endre og slette.

Fritatt for betaling? Eller har noen betalt inn rett på konto?

Hvis du trykker på "rediger" på en faktura får du også mulighet til å markere en utøver som "fritatt fra betaling". Her kan du også huke av for at en faktura er betalt på annen måte, for eksempel rett til konto eller via Vipps. Summen på disse fakturaene vil inkluderes i total sum innbetalt på økonomisiden på web-dashbordet, men vil ikke legges til i betalingsrapportene, ettersom de ikke er gjennomført via Hoopit.

Utøvere som ligger i flere grupper vil få flere treningsavgifter, så her er det viktig at dere definerer hvilken av gruppene de skal betale for og markerer de andre som "fritatt".

Automatiske purringer:
Hoopit sender ut automatiske purringer for deg 2, 5 og 7 dager etter at betalingsfristen har passert. Purringer sendes som e-post og push-notifikasjoner til alle som har appen.